Robinson - Header

Residential Resort

A total makeover in a quiet suburban street makes this house the absolute standout. The existing house was gutted and extended, with no stone left unturned to create a stunning new living space. We repurposed the existing floor and sub-floor, and relatively difficult access on both sides of the sloping block was a challenge but were overcome with hard work and ingenuity. Clever framing techniques raise the eight of the ceilings and give the home an impression of size and class, while barn doors accentuate the size and feel of the garage and ground floor area. This resort-style home is further raised by the extensive use of lighting, as well as stunning tiles, wood and other modern features. The back of the home was removed completely, opening up the space to create a stunning indoor/outdoor alfresco area that flows into the landscaped backyard. The before and after photos for this one absolutely speak for themselves!

AFTER
BEFORE

Related Projects