Cantik Estate

We were challenged to design and build a singularly simple, square, and functional-looking home that makes the most of the natural bush outlook. A shameless makeover that would blend with the character of the house.

This project relied on builders’ know-how and intuition to overcome the tricky block with restricted access and steep inclines. Given the structural increases to the new home, it was also quite an undertaking to support the second story, but the result was certainly worth the effort.

The amount of glass gave real value to the views, and the stunning entertainment area – sitting seven meters above the lower level – is just breathtaking.

With complete simplicity and design functionality, this first-floor addition surpasses the owners’ hopes, and gives them a prominent place to enjoy the treetops, surrounded by nature!